Η εταιρεία μας με μια ματιά

Η εταιρεία με το διακριτικό όνομα "ΕΔΕΜ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ ΚΡΗΤΗΣ" ξεκίνησε το 1951 με έδρα τον Φουρνέ Χανίων, από τον κ. Μανουσάκη Αντώνιο και είχε ως βασικό εμπορικό προϊόν το Πορτοκάλι.

Με την πάροδο των χρόνων και έχοντας αποκτήσει αρκετά μεγάλη εμπειρία, στη παραγωγή & το εμπόριο εσπεριδοειδών, δημιουργήθηκαν και οι εγκαταστάσεις τυποποίησης τους σε χαρτοκιβώτια. Όμως, η εταιρία δεν έμεινε μόνο στο αρχικό προϊόν, εμπλούτισε την γκάμα των προϊόντων της με Αβοκάντο, Γκρέιπ φρούτ και Μανταρίνι. Έτσι συνεχίζει μέχρι και σήμερα δυναμικά στο χώρο της, ακολουθώντας τις εξελίξεις αλλά χωρίς να χάνει τον παραδοσιακό χαρακτήρα της και χωρίς να αλλάζει τα ποιοτικά προϊόντα της.

Η αποστολή μας

Nα καταστεί η "Edem Oranges", ένα πρότυπο γεωργικό συκρότημα καλλιέργειας & εμπορίας εσπεριδοειδών με άμεση αναφορά στην τροφή για τον άνθρωπο και βασικό άξονα την αντίληψη ότι η παροχή υψηλού επιπέδου αγροτικών προιόντων δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη και δικαίωμα κάθε ανθρώπου.

Οι αξίες μας
 • Διαφάνεια σε ό, τι κάνουμε
 • Δέσμευση προς όλους τους πελάτες μας
 • Ακεραιοτότητα και αξιοπιστία σε όλες μας τις συναλλαγές

Όλα τα παραπάνω, είναι στοιχεία της ηθικής που διέπει την εταιρεία μας και μας οδήγησε στο δρόμο της επιτυχίας που βαδίζουμε σήμερα.


>
Ομφαλοφόρα

Μεγάλος καρπός, έντονου πορτοκαλί χρώματος, με χυμώδη σάρκα και εξαιρετικό άρωμα.

>
Βαλέντσια

Μεσαίου μεγέθους καρπός, με άσπερμη ή ολιγόσπερμη σάρκα και λεπτό φλοιό.

>
Ναβαλίνες

Καρπός σφαιρικού ή ωοειδούς σχήματος, ερυθρού πορτοκαλί χρώματος. Ξεχωρίζει για τη γλυκιά του γεύση και την πρωιμότητα του.


Δείτε Εδώ!
 • Esthisis Suites

  Διακοπές στα Χανιά. Χαρείτε τη θέα στο Κρητικό Πέλαγος απο τις άνετες και πολυτελείς σουίτες και μεζονέτες του Esthisis suites.

 • Creta Bakery

  Αγνά Παραδοσιακά Κρητικά αρτοσκευάσματα απ΄την Αρτοποιία Περράκη.

 • Αφοί Βλάχου

  Οι οικοδομικές επιχειρήσεις "Αφοί ΒΛΑΧΟΥ" ασχολούνται με παντός είδους οικοδομικές κατασκευές, όπως πολυόροφα κτίρια, εκπόνηση τεχνικών μελετών κ.α.

 • Ιπτάμενα Φανάρια

  Εμπορία υψηλής ποιότητας χάρτινων φαναριών σε χαμηλές τιμές. Πώληση χονδρική και λιανική.

 • Mad Nomad

  Η ταξιδιάρικη ιστοσελίδα του mad nomad! Μία σελίδα αφιερωμένη στα ταξίδια.