Πορτοκάλι
Αβοκάντο
Γκρέιπ Φρουτ

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας!

Ήταν το 1949 όταν άρχισε να στριφογυρίζει η ιδέα μέσα στο μυαλό. Το 1951 άρχισε η υλοποίηση της. Το πρώτο τελάρο με δικά μας πορτοκάλια είχε σταλεί στην πρωτεύουσα. Άρχισαν οι επαφές με εμπόρους της Αθήνας και γρήγορα επεκταθήκαμε και στη Θεσσαλονίκη. Σύντομα, οι παραγγελίες ερχόταν η μια μετά την άλλη. Η τιμή των προϊόντων χαμηλή αλλά η αγάπη μας για να γνωρίσει ο κόσμος αυτό το υπέροχο Κρητικό Πορτοκάλι, που είχαμε κοπιάσει στην ύπαιθρο για να γίνει, μας έκανε να προσπαθούμε ακόμη πιο πολύ, ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζαμε. Κερδίσαμε όμως την εμπειρία.

Φροντίζοντας καθημερινά τη γη και τα δέντρα με ζήλο και αγάπη, δημιουργήσαμε ένα νόστιμο, ζουμερό και γεμάτο άρωμα πορτοκάλι που διαφέρει από αυτά της υπόλοιπης Ελλάδας. Το κλίμα που επικρατεί στην περιοχή έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Έτσι αφού είχαμε καταφέρει να έχουμε το κατάλληλο προϊόν ακολούθησε η διαλογή και η τυποποίησή τους σε ξύλινα τελάρα.

Μέσα από το πέρασμα των χρόνων οι πρόχειρες κατασκευές τυποποιήσεις αντικαταστάθηκαν με ένα σύγχρονο συσκευαστήριο εσπεριδοειδών. Τα προσφερόμενα προϊόντα εμπλουτίστηκαν με είδη Αβοκάντου, Γκρέϊπ Φρουτ και Μανταρινιών. Τα ξύλινα τελάρα πέρασαν στο παρελθόν και τη θέση τους πήραν χάρτινα κιβώτια φιλικά προς το περιβάλλον και συσκευασίες διχτιού.

Έως και σήμερα καταφέρνουμε να ανταποκρινόμαστε με επαγγελματισμό στις σύγχρονες απαιτήσεις διαφυλάσσοντας στο ακέραιο την ποιότητα των προϊόντων μας.


>
Ομφαλοφόρα

Μεγάλος καρπός, έντονου πορτοκαλί χρώματος, με χυμώδη σάρκα και εξαιρετικό άρωμα.

>
Βαλέντσια

Μεσαίου μεγέθους καρπός, με άσπερμη ή ολιγόσπερμη σάρκα και λεπτό φλοιό.

>
Ναβαλίνες

Καρπός σφαιρικού ή ωοειδούς σχήματος, ερυθρού πορτοκαλί χρώματος. Ξεχωρίζει για τη γλυκιά του γεύση και την πρωιμότητα του.


Δείτε Εδώ!
 • Esthisis Suites

  Διακοπές στα Χανιά. Χαρείτε τη θέα στο Κρητικό Πέλαγος απο τις άνετες και πολυτελείς σουίτες και μεζονέτες του Esthisis suites.

 • Creta Bakery

  Αγνά Παραδοσιακά Κρητικά αρτοσκευάσματα απ΄την Αρτοποιία Περράκη.

 • Αφοί Βλάχου

  Οι οικοδομικές επιχειρήσεις "Αφοί ΒΛΑΧΟΥ" ασχολούνται με παντός είδους οικοδομικές κατασκευές, όπως πολυόροφα κτίρια, εκπόνηση τεχνικών μελετών κ.α.

 • Ιπτάμενα Φανάρια

  Εμπορία υψηλής ποιότητας χάρτινων φαναριών σε χαμηλές τιμές. Πώληση χονδρική και λιανική.

 • Mad Nomad

  Η ταξιδιάρικη ιστοσελίδα του mad nomad! Μία σελίδα αφιερωμένη στα ταξίδια.